آخرین مطالب ارسالی
Last Posts
آهنگ های ویژه
Best Posts
    کاشت مو
    بهترین سایت کاشت مو با کمترین قیمت
    تبلیغات شما
    تبلیغات شما در این مکان, ماهانه 5.000 تومان
    YourSite.Com
    تبلیغات شما
    تبلیغات شما در این مکان, ماهانه 5.000 تومان
    YourSite.Com
    تبلیغات شما
    تبلیغات شما در این مکان, ماهانه 5.000 تومان
    YourSite.Com
    سفارت جمهوری چک و دریافت ویزای این کشور

    چگونه وقت سفارت چک بگیریم؟ برای دریافت ویزای جمهوری چک چه مدارکی لازم است؟ سفارت جمهوری چک کجاست؟ در راهنمای سفارت چک، به این سوالات پاسخ می‌دهیم.

    مقاله‌های مرتبط:

    جمهوری چک، کشوری در اروپای مرکزی است که جزو اتحادیه اروپا به‌شمار می‌آید. تا پیش از سال ۱۹۹۳، جمهوری چک و اسلواکی، کشوری به نام چکسلواکی را تشکیل داده بودند که بعد از این تاریخ، به صورت دو کشور مستقل در آمدند. پایتخت جمهوری چک و همچنین بزرگ‌ترین شهر آن پراگ است.

    ویزای توریستی جمهوری چک، در حال حاضر با تعیین وقت قبلی و مراجعه به سفارت جمهوری چک در تهران برای مصاحبه و با همراه داشتن مدارک مورد نیاز قابل دریافت است.

    این ویزا به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را در این کشور دارند. جمهوری چک عضو اتحاد شینگن است؛ بنابراین برای سفر به جمهوری چک نیاز به ویزای شینگن خواهید داشت.

    سفارت جمهوری چک کجاست؟

    سفارت جمهوری چک در تهران، فرمانیه، خیابان بوستان، کوچه نسترن، شماره ۳۶ قرار دارد.

    موقعیت سفارت جمهوری چک در تهران روی نقشه گوگل

    سفارت جمهوری چک در ایران

    ساعات کاری سفارت جمهوری چک

    سفارت جمهوری چک روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

    بخش کنسولی سفارت جمهوری چک

    برای ارتباط با بخش کنسولی سفارت جمهوری چک می‌توانید از آدرس ایمیل زیر استفاده کنید. همچنین بخش کنسولی سفارت چک روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۲:۰۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

    ساعت کاری بخش کنسولی

    ساعات و روزهای کاری بخش کنسولی سفارت جمهوری چک، برای تحویل مدارک دریافت ویزای این کشور، طبق توضیحات جدول زیر است:

    ساعات کاری

    یکشنبه

    ۹ – ۱۲

    فقط برای مراجعه متقاضیان ویزای کوتاه مدت که از قبل وقت گرفته‌اند.

    تصدیق مدارک و اسناد و اطلاعات هویتی فقط پس از تعیین وقت سفارت انجام می‌شود.

    پرداخت هزینه به یورو

    دوشنبه ۹ – ۱۲

    فقط برای مراجعه متقاضیان ویزای کوتاه مدت که از قبل وقت گرفته‌اند.

    تصدیق مدارک و اسناد و اطلاعات هویتی فقط پس از تعیین وقت سفارت انجام می‌شود.

    پرداخت هزینه به یورو

    سه‌شنبه ۹ – ۱۲

    فقط برای ویزای‌های بلند مدت و متقاضیان اخد اقامت که وقت سفارت دارند.

    تصدیق مدارک و اسناد و اطلاعات هویتی فقط پس از تعیین وقت سفارت انجام می‌شود.

    پرداخت هزینه به یورو

    پنج‌شنبه ۹ – ۱۲

    فقط برای مراجعه متقاضیان ویزای کوتاه مدت که از قبل وقت گرفته‌اند.

    تصدیق مدارک و اسناد و اطلاعات هویتی فقط پس از تعیین وقت سفارت انجام می‌شود.

    پرداخت هزینه به یورو

    جمهوری چک

    مراحل درخواست ویزای توریستی جمهوری چک

    از تاریخ ۵ نوامبر ۲۰۱۷، تمام مراحل ارائه مدارک، نوبت‌دهی و بررسی پرونده برای دریافت ویزای جمهوری چک به شرکت VFS Global واگذار شده و لازم است مدارک خود را آماده کنید و بعد از گرفتن وقت از این شرکت، به دفتر آن مراجعه و مدارک خود را تحویل دهید. برای گرفتن وقت باید درخواست خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال کنید:

    ایمیل تعیین وقت برای دریافت ویزای جمهوری چک

    طبق توضیحات سایت سفارت، درخواست‌های ارسال‌شده به کارگزار سفارت چک، ظرف ۷۲ ساعت پاسخ داده خواهند شد؛ بنابراین سفارت اکیدا توصیه می‌کند از ارسال مجدد ایمیل خودداری کنید. همچنین ایمیل خود را تنها به همین آدرس ارسال کنید و برای درخواست وقت سفارت چک، به خود سفارت ایمیلی ارسال نکنید.

    بعد از دریافت نوبت، در تاریخ تعیین شده به دفتر کارگزار سفارت مراجعه کنید و مدارک خود را تحویل دهید. 

    هزینه ویزای جمهوری چک

    بزرگسالان ۶۰ یورو

    کودکان (۶ الی ۱۲ سال) ۳۵ یورو

    پرچم چک

    مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی جمهوری چک

    لیست مدارک برای ویزای کوتاه مدت چک (تا ۹۰ روز) به این شرح است:

    ۱. پاسپورت ایرانی با اعتبار حداقل سه ماه بعد از انقضای ویزا مورد نیاز و ۲ صفحه خالی، کپی صفحه‌ی اول، کپی ویزا‌های قبلی و مهرها. ارائه گذرنامه (های) پیشین توصیه می‌شود.

    ۲. فرم تکمیل شده، تایپ شده و امضا شده توسط متقاضی (در موارد کودکان زیر ۱۵ سال امضای یکی از والدین قابل قبول است). فرم تقاضای ویزای جمهوری چک از این لینک (فرمت pdf) قابل دریافت است. فرم مذکور به همراه سایر مدارک باید شخصا توسط خود متقاضی ارائه شود.

    ۳. یک قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید از چهره متقاضی که اخیرا گرفته شده باشد و با چسب (مایع) به فرم تقاضا چسبانده شود (لطفا عکس را به فرم منگنه نکنید).

    ۴. وجه ویزا که باید فقط به یورو پرداخت شود.

    ۵. بیمه پزشکی مسافرت که برای کل مدت اقامت در منطقه شینگن معتبر باشد. در صورت تقاضای ویزای چندبار ورود (مولتی)، بیمه نیز باید مولتی بوده و به همراه کپی ارائه شود. برای اطلاعات بیشر به  این لینک مراجعه نمایید.

    Travel Medical Insurance

    جمهوری چک

    لیست مدارک برای متقاضیان ویزا در ایران

    ۱. مدارک پیش نیاز برای همه متقاضیان

    الف. رزرواسیون سفر:

    ب. گواهی محل اقامت و گواهی تمکن مالی در زمان دیدار از کشورهای عضو:

    رزرو هتل یا

    – تایید اقامت یا پوشش هزینه‌ها توسط شخص حقیقی یا حقوقی دعوت کننده (اصل دعوت نامه از اداره مهاجرت جمهوری چک – به صورت رسمی توسط پلیس مهاجرت جمهوری چک مهر و امضا شده باشد.)، یا

    اظهارنامه بانکی از یکی از بانک‌های ایرانی به نام شخص متقاضی و پرینت ریز گردش سه ماه آخر همان حساب

    – سایر گواهی‌های مربوط به تمکن مالی در طول دیدار (کارت اعتباری بین المللی، چک مسافرتی، غیره)

    ج. گواهی ثبات اجتماعی – اقتصادی (که بررسی قصد متقاضی برای ترک کشور‌های عضو قبل از انقضای ویزا را ممکن سازد)

    کلیه متقاضیان: گردش مالی سه ماه آخر و گواهی مالکیت، در صورت امکان

    -ترجمه شناسنامه با مهر دارالترجمه (مدرک شناسایی به همراه رکورد خانوادگی از اداره ثبت)

    – ترجمه صفحه اول دفترچه بیمه با مهر دارالترجمه (خدمات درمانی یا تامین اجتماعی)

    مقامات: حکم انتصاب یا گواهی تصدی و پرینت آخرین حقوق

    – کارمندان: گواهی استخدام یا آخرین قرارداد استخدام + پرداختی سه ماه آخر، گواهی تحت پوشش بودن بیمه تامین اجتماعی، خدمات درمانی یا معادل آن یا نامه کارفرما که در آن علت فقدان چنین مدرکی شرح داده شده باشد. (کلیه مدارک به زبان انگلیسی)

    تجار: گواهی ثبت بازرگانی (برای مثال گواهینامه بازرگانی یا اظهار نامه از سازمان بازرگانی) و گواهی عضویت بیمه تامین اجتماعی، خدمات درمانی یا معادل آن در صورت امکان

    – مدیران یا سهام داران شرکت‌های ایرانی: معرفی نامه امضا شده توسط نماینده قانونی شرکت که وضعیت متقاضی را تائید نماید. گواهی ثبت شرکت در ایران (برای مثال آگهی ثبت روزنامه رسمی) گواهی انتصاب در صورت عدم اشاره به آن در روزنامه رسمی. (کلیه مدارک به زبان انگلیسی)

    – هنرمندان: گواهی عضویت در یکی از انجمن‌های حرفه‌ای رسمی (برای مثال، خانه سینما، خانه عکاسان و غیره) یا گواهی فعالیت در یک فعالیت هنری حرفه‌ای (نمایشگاه، فستیوال و غیره) و گواهی بیمه تامین اجتماعی، خدمات درمانی یا در صورت امکان معادل آن

    – بازنشستگان: گواهی دریافت مستمری بازنشستگان

    – دانش آموزان یا متقاضیانی که به سن قانونی نرسیده‌اند: گواهی وضعیت استخدام والدین یا در صورت امکان گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی

    – متقاضیان فاقد شغل: گواهی وضعیت اقتصادی اجتماعی (برای مثال” گواهی ازدواج، دفترچه ثبت خانوادگی، مدارک دال بر مالکیت اموال)

    ۲. مدارک هدف از سفر

    الف. تجارت

    – دعوتنامه از یک کمپانی کشورهای عضو که در آن دلیل دیدار و تاریخ به همراه گواهی مستند بر رابطه تجاری ذکر شود (قرارداد، پیش فاکتور، مکاتبات، گواهی واردات و غیره) و

    – اصل دعوتنامه رسمی از اداره پلیس مهاجرت چک – که به صورت رسمی توسط پلیس مهاجرت مهر و امضا شده باشد.

    ب. ماموریت رسمی

    – یادداشت رسمی یا حکم ماموریت: نام و نام خانوادگی مامور: عنوان رسمی شغل،هدف سفر، تاریخ استخدام، تعهد پوشش هزینه‌های سفر مامور و

    – دعوتنامه از سازمان دعوت کننده از هریک از کشورهای عضو

    (دارندگان گذرنامه سیاسی موظفند فرم تایپ شده به همرا ه عکس و یادداشت رسمی وزارت امور خارجه را ارائه دهند.)

    (دارندگان گذرنامه خدمت موظفند بیمه مسافرتی به تعداد روزهای سفر به همراه فرم تایپ شده همراه با عکس ارائه نمایند.)

    ج. دیدار از خانواده/بستگان

    – دعوتنامه از خانواده میزبان، در صورت امکان

    – دعوتنامه رسمی از اداره پلیس مهاجرت – که به صورت رسمی توسط اداره پلیس مهاجرت مهر و امضا شده باشد.

    – برای دیدار خانواده: گواهی وابستگی خانوادگی (برای مثال شناسنامه (گواهی شناسایی که همراه با سوابق خانوادگی باشد و از اداره ثبت صادر شده باشد.))

    د. مسابقات ورزشی

    – اصل دعوتنامه از تنظیم کننده رقابت در هر یک از کشورهای عضو

    – معرفی نامه از شازمان ورزشی رسمی ایرانی مربوطه

    ه. نمایشگاه تجاری

    – بلیط نمایشگاه تجاری یا دعوتنامه صادر شده توسط سازمان تنظیم کننده نمایشگاه در کشورهای عضو یا نماینده رسمی ایرانی نمایشگاه

    – تائیدیه پرداخت هزینه غرفه در نمایشگاه تجاری و تائید سازمان تنظیم کننده یا نماینده محلی نمایشگاه با اسامی متقاضیان

    و. گردشگری

    – برنامه سفر

    – رزرواسیون هتل یا مدرک اقامت برای طول مدت اقامت

    ز. کنفرانس‌های علمی

    – دعوتنامه رسمی از تنظیم کننده کنفرانس و طرف چکی روی سربرگ با مهر و امضای سازمان

    – چکیده مقاله یا سخنرانی برای ارائه در کنفرانس

    ۳. اتباع غیر ایرانی مقیم ایران:

    – اجازه اقامت ایرانی که حداقل به مدت سه ماه پس از تاریخ انقضای ویزایی که صادر خواهد شد معتبر باشد.

    ۴. متقاضیانی که به سن قانونی نرسیده اند:

    – رضایت نامه والدین یا گواهی سرپرستی قانونی در صورتیکه متقاضی به تنهایی یا تنها با یکی از والدین سفر می کند. استثنا در مورد متقاضیانی که والد مجرد آنها دارای گواهی سرپرستی می باشند وجود دارد.

    ۵. مدارکی که باید توسط اشخاص از طبقات خاص ارائه شود:

    – اعضای دولت، مجلس یا سازمان‌های دولتی: یادداشت رسمی، گواهی تصدی یا سایر مدارک رسمی:

    – کارمندان سفارت، کنسولگری، دفاتر نمایندگی آژانس سازمان ملل یا سازمان‌های رسمی کشورهای عضو: گواهی تصدی از سفارت مربوطه، کنسولگری یا اداره نمایندگی

    – دفتر اسناد رسمی: حکم انتصاب

    – اعضای یک حرفه، که توسط یک سازمان حرفه‌ای هماهنگ شده باشد (پزشکان، جراحان، دندانپزشکان، داروسازان، وکلا، معماران و اعضای خانواده ایشان) گواهی از سازمان حرفه‌ای

    – قضات: حکم انتصاب از قوه قضاییه

    – مقامات عالی رتبه: یادداشت رسمی یا گواهی انتصاب از سازمان مربوطه

    – آکادمیک (دستیار، استاد، استاد رده بالا، رئیس، رئیس دانشکده، رئیس دانشگاه): گواهی انتصاب از سازمان تحصیلات عالیه

    – افسران ارتش ایران، پلیس ایران یا سایر سازمانهای نظامی: یادداشت رسمی یا گواهی انتصاب از اداره مربوطه

    – روزنامه نگاران: کارت هویت روزنامه نگاری، گواهی استخدام توسط انتشارات یا رادیو و تلوزیون

    – ورزشکاران: گواهی رسمی سازمان ورزشی ایرانی که درآن به تاریخ ثبت نام و رنکینگ (برای مثال حرفه‌ای – مبتدی) یا گواهی حضور در رقابت‌های رسمی بین المللی یا ملی اشاره شده باشد.

    کلیه مدارک اصلی به زبان فارسی باید توسط مترجم رسمی به زبان انگلیسی یا چکی ترجمه شود. مهر وزارت امور خارجه یا وزارت دادگستری مورد نیاز نیست.

    تور جمهوری چک

     ارسال در حدود 5 روز قبل  ادامه مطلب »