آخرین مطالب ارسالی
Last Posts
آهنگ های ویژه
Best Posts
کاشت مو
بهترین سایت کاشت مو با کمترین قیمت
کلینیک زیبایی
ویزای پزشکی چیست؟ – شرکت خدمات مسافرت

ویزای پزشکی یا درمانی یکی از ویزاهای کوتاه مدت است که برای ادامه مراحل درمانی در خارج از کشور صادر می‌شود.

مقاله‌های مرتبط:

خدمات بین‌المللی پزشکی و اعزام بیمار به خارج از کشور در سال‌های اخیر با توجه به نیاز انسان‌ها به این خدمات افزایش چشمگیری داشته است؛ حتی این رشد به اندازه‌ای بوده که باعث ایجاد گرایش جدیدی با نام گردشگری سلامت (Medical tourism) در حوزه توریسم نیز شده است. البته با توجه به قوانین حاکم برای ورود و خروج اتباع خارجی در هر کشوری، متقاضیان اعزام به خارج جهت امور درمانی نیز مشمول دریافت نوع خاصی از ویزا موسوم به ویزای پزشکی هستند.

ویزای پزشکی که ویزای درمانی نیز نامیده می‌شود، ویزای کوتاه مدتی است که به فرد و همراه وی اجازه می‌دهد تا برای مدتی کوتاه و معین در کشور مقصد اقامت داشته و پروسه درمان خود را در بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی کشور مقصد سپری کند.

ویزای پزشکی

شرایط اخذ ویزای پزشکی چیست؟

متقاضی ویزای پزشکی ابتدا باید با ارائه مدارک مکفی به سفارت کشور مورد نظر اثبات کند که روند درمانی وی در کشور خود به هر دلیلی به طور کامل انجام نمی‌شود. البته برای ادامه درمان نیز باید دعوت‌نامه بیمارستانی خصوصی یا پزشک معتبر نیز به همراه مدارک فوق به سفارت ارائه شود. همچنین، اثبات توانایی مالی برای تامین هزینه‌های درمان در کشور مقصد نیز از جمله شرایط لازم برای دریافت ویزای پزشکی محسوب می‌شود. علاوه بر این موارد، متقاضی ویزا نباید دارای بیماری مسری مضر برای سلامت جامعه بوده و دوره درمان نیز طولانی نباشد.

ویزای پزشکی به چه گروهی از بیماران تعلق می‌گیرد؟

ویزای پزشکی، به این گروه از بیماران تعلق می گیرد:

  • بیماری‌ها و تومور‌های سرطانی که امکان درمان آن‌ها وجود داشته باشد.
  • تومورهای مغزی، نخاعی یا ستون فقرات.
  • تومورهای ثانویه (متاستاز).
  • تومورهای بدخیم مانند تومور کبد و ریه که در مراحل اولیه هستند.
  • تومورهای چشمی، گوش، کلیه، پانکراس، شش، پروستات، لنفوم هوچکین، سینه، مغز و استخوان، رحم، تخمدان و…
  • جراحی‌های پیوندی و تعویضی مانند تعویض مفصل، لگن، زانو و…

ویزای پزشکی

برای ویزای پزشکی چه مدارکی لازم است؟

فهرست مدارک لازم برای سفارت هر کشوری متغیر است، ولی برخی مدارک برای بیشتر کشورها در صدور ویزای پزشکی مشترک هستند؛

  • مدارک شناسایی شامل گذرنامه دارای اعتبار، شناسنامه و…
  • دعوت‌‌نامه پزشک یا بیمارستان
  • مدارک مالی دال بر تامین هزینه‌های درمان
  • بیمه‌ مسافرتی
  • فرم درخواست
  • گواهی پزشک معالج مبنی بر نوع بیماری

ویزای پزشکی

کدام کشورها بیشترین متقاضی ویزای پزشکی را دارند؟

در زمینه تقاضای ویزای پزشکی کشورهای اروپایی مانند آلمان، انگلیس و سوئد متقاضی بیشتری دارند.

آیا تعیین وقت سفارت ویزای پزشکی با درخواست‌های عادی متفاوت است؟

درخواست هر نوع ویزا از سفارت کشورهای مختلف نیازمند تعیین وقت قبلی (به صورت تلفنی، آنلاین، کارگزار سفارت یا…) برای تحویل مدارک و در صورت لزوم مصاحبه است. البته در مورد ویزای پزشکی به دلیل موقعیت خاص بیمار و نیز شرایط انسان‌دوستانه این امکان وجود دارد تا سفارت‌ها به صورت اورژانسی و خارج از نوبت به درخواست ویزا رسیدگی کرده و ویزای درمانی را سریع‌تر صادر کنند.

ویزای پزشکی

آیا امکان تمدید ویزای پزشکی وجود دارد؟

مدت ویزای درمانی کشورها محدود است، ولی امکان تمدید آن بسته به نظر پزشک معالج وجود دارد. به عبارت دیگر، در صورتی‌كه پزشک یا متخصص معالج تشخیص دهد كه دوره درمان تمام نشده و بیمار هنوز نياز به مراقبت و ادامه درمان را دارد، می توان نسبت به تمدید ویزای پزشكی اقدام کرد. در اینصورت باید نام پزشک یا متخصص معالج، قبض‌های پرداختی، زمان شروع درمان و نوع پیشرفت در درمان و مدارک مالی را كه استطاعت بیمار را نشان می دهد، جهت تمدید ویزا ارائه کرد.

 

 ارسال در حدود 2 هفته قبل  ادامه مطلب »